Eftermontera dragkrok

Eftermontera dragkrok tunga fordon i Göteborg. Vi underhåller och reparerar bussar och lastbilar i moderna och nya lokaler. Kontakta oss på Transportbilcenter Göteborg.

Prisförfrågan 010-88 99 231

Eftermontera dragkrok på lastbil

Idag är det många som väljer att montera en dragkrok på sin företagsbil. Vi monterar alla typer av dragkrokar fasta, avtagbar och vridbar. Om man är ute efter hållbarhet så är en fast monterad dragkrok bäst, men för funktioner som parkeringssensor så är det alltid bäst med en avtagbar. Kontakta oss så hjälper vi till att hitta rätt dragkrok för dig.

besiktning

Om du monterat eller tagit bort en dragkrok är det viktigt att du utför en  begränsad registreringsbesiktning på fordonet inom en månad.

Kvalitetssäkrad

Vi installerar endast dragkrokar som är godkända för dina fordon. Vi erbjuder alltid garanti på våra monteringar, kontakta oss så berättar vi mer.

Garanti

Vi erbjuder alltid garanti på våra utförda monteringar. Kontakta oss så berättar vi gärna mer om vad som gäller vid montering av dragkrok.

kontroll över alla processer

IVECOs produkter, fabriker och leverantörer uppfyller de strängaste standarder avseende råmaterialkvalitet, produktionsprocesser och maximal hållbarhet i alla led från den första designen till monteringen på din IVECO.

GARANTERAD DRIFTSÄKERHET

IVECOs originaldelar har utvecklats specifikt för ditt fordon och levereras med en omfattande garanti. De genomgår de strängaste kvalitets- och uthållighetstesterna så att du kan vara säker på att de håller längre, ger optimal driftsäkerhet och driftsekonomi så länge du har din IVECO.

SNABBT UT PÅ VÄGEN IGEN

Vi har de flesta reservdelarna på lager. Om vi behöver en specialdel, kan IVECOs avancerade logistiknätverk leverera reservdelar från ett centrallager eller direkt från fabriken inom 24 timmar – med effektiv spårning hela vägen från avsändare till mottagare.

Vill du  att vi ringer upp?

Ingen känner din IVECO bättre än våra servicetekniker och reservedelsspecialister, vårt mål är alltid att snabbt få ditt fordon klart så att det kan köra vidare och tjäna pengar till din verksamhet igen. Har ni några frågor eller funderingar är ni varmt välkomna att kontakta oss genom formuläret. Vi behandlar förfrågningar dagligen och återkommer så snabbt vi kan. 

Återkopplar måndag till lördag under våra öppettider.

Ring 010 - 88 99 200
Service
Felsökning
Reparation
Eftermontering

Transportbilscenter Göteborg

Ingela Gathenhielms gata 6

421 30 Västra Frölunda

VAT-nummer: SE55930602201

ORGNR: 559306-0220

Kontakta oss

Tel: +46 10 88 99 200

E-post: kontakt

Säte: Västra Götalands län, Göteborg kommun

Öppettider

Mån – Fre: 07:15 – 18:00

Helger: endast vid överenskommelse

JOURSERVICE

+46 40 43 13 25

Service

Verkstad
Reservdelar
Kontakta oss

Vägbeskrivning

Försäljning

Försäljningsavdelning
Modeller
Kampanjer

Ledigt jobb

Copyright © – Transportbilscenter Göteborg – 2022