Vi skräddarsyr er Kyl eller frysbil efter er verksamhet

Totalvikt från 3,5 ton – 32,0 ton

Vi samarbetar med de ledande leverantörerna av kyl/frysaggregat. Även när det gäller påbyggare har vi valt de bästa, efter många år i branschen vet vi vad som fungerar.
Exempel på leverantörer av aggregat , Thermo King , Carrier och Mitsubishi.

För dig som vill ha en helt fossilfri lösning kan vi erbjuda vår storsäljare Iveco Daily NP som drivs med biogas och ett el-drivet aggregat från Mitsubishi.

Kontakta vår säljare

Bygg din egen Kylbil

Bygg din nästa kylbil / värme på Iveco chassi med kylaggregat och utrustning som skapar den perfekta lösningen för dig? Vi har lång erfarenhet av att sälja Iveco kylbilar i Göteborg med omnejd. Välkomna

Prisförfrågan

Försäljning

Försäljning av Iveco, montering och rep. av kylaggregat & kylisolering. Kategorier: Mobil kyla, Parkeringsvärmare, Bilanpassning, Dräger alkolås mm


Serviceavtal / Leasing

Vi gör det enkelt för dig, vi hjälper dig bygga din transportbil efter önskemål, behov och tipsar om nyheter, skapar en bra betalningsplan, kanske en leasing och ett bra lokalt serviceavtal för just ditt företag och din bilpark.

REP & Service PÅ Kylbil

Expert på AC-service i bilar & lastbilar. Bygger kylbilar och fordon med transportvärme. Felsökning, Service, Reperationer, Reservdelar, Försäljning.


Vill du  att vi ringer upp?

Ingen känner din IVECO bättre än våra servicetekniker och reservedelsspecialister, vårt mål är alltid att snabbt få ditt fordon klart så att det kan köra vidare och tjäna pengar till din verksamhet igen. Har ni några frågor eller funderingar är ni varmt välkomna att kontakta oss genom formuläret. Vi behandlar förfrågningar dagligen och återkommer så snabbt vi kan. 

Återkopplar måndag till lördag under våra öppettider.

Ring 010 - 88 99 200
Ny kund
Kund sedan tidigare
Avtalskund
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Transportbilscenter att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.