Kamremsbyte Lastbil Göteborg

Byte av kamrem eller kamkedja på tunga fordon i Göteborg. Vi underhåller och reparerar bussar och lastbilar i moderna och nya lokaler. Kontakta oss på Transportbilcenter Göteborg.

Prisförfrågan 010-88 99 231

Kamremsbyte på lastbil.

Behöver du byta kamrem på din lastbil? Våra mekaniker byter kamrem på alla märken med garanti. Hos oss kan du räkna med ett kamremsbyte utförd av proffs. 

När ska man byta kamrem?

Byte av kamrem innan den går av är betydligt mycket billigare än om motorn går sönder som den gör om inte kamremmen byts ut i tid.

Orginaldelar

Vi använder alltid reservdelar som är godkända av märket för att på bästa sätt erbjuda en bra garanti. 

Funktion

Kamremmen är en av komponenterna som styr ventilerna i topplocket. Om kamremmen är sliten så kan det sluta i en omfattande och dyr motorreparation.

kontroll över alla processer

IVECOs produkter, fabriker och leverantörer uppfyller de strängaste standarder avseende råmaterialkvalitet, produktionsprocesser och maximal hållbarhet i alla led från den första designen till monteringen på din IVECO.

GARANTERAD DRIFTSÄKERHET

IVECOs originaldelar har utvecklats specifikt för ditt fordon och levereras med en omfattande garanti. De genomgår de strängaste kvalitets- och uthållighetstesterna så att du kan vara säker på att de håller längre, ger optimal driftsäkerhet och driftsekonomi så länge du har din IVECO.

SNABBT UT PÅ VÄGEN IGEN

Vi har de flesta reservdelarna på lager. Om vi behöver en specialdel, kan IVECOs avancerade logistiknätverk leverera reservdelar från ett centrallager eller direkt från fabriken inom 24 timmar – med effektiv spårning hela vägen från avsändare till mottagare.

Vill du  att vi ringer upp?

Ingen känner din IVECO bättre än våra servicetekniker och reservedelsspecialister, vårt mål är alltid att snabbt få ditt fordon klart så att det kan köra vidare och tjäna pengar till din verksamhet igen. Har ni några frågor eller funderingar är ni varmt välkomna att kontakta oss genom formuläret. Vi behandlar förfrågningar dagligen och återkommer så snabbt vi kan. 

Återkopplar måndag till lördag under våra öppettider.

Ring 010 - 88 99 200
Kamremsbyte
Kontroll rem/kedja
Byta kamkedja

Transportbilscenter Göteborg

Ingela Gathenhielms gata 6

421 30 Västra Frölunda

VAT-nummer: SE55930602201

ORGNR: 559306-0220

Kontakta oss

Tel: +46 10 88 99 200

E-post: kontakt

Säte: Västra Götalands län, Göteborg kommun

Öppettider

Mån – Fre: 07:15 – 18:00

Helger: endast vid överenskommelse

JOURSERVICE

+46 40 43 13 25

Service

Verkstad
Reservdelar
Kontakta oss

Vägbeskrivning

Försäljning

Försäljningsavdelning
Modeller
Kampanjer

Ledigt jobb

Copyright © – Transportbilscenter Göteborg – 2022