Lastbilsservice - Oljeservice

Välkommen till din fullserviceanläggning för tunga och  lätta lastbilar i Göteborg! Vi utför service enligt intervall på Scania, Man, Mercedes, DAF, Volvo, Renault, VW, Fiat mfl. Auktoriserad återförsäljare och serviceverkstad för IVECO i Göteborg med omnejd.

Prisförfrågan 010-88 99 231

Oljebyte | Vi hjälper dig att byta olja och filter på din lastbil!

Dags att serva lastbilen? Låt oss hjälpa dig med oljebytet. Vi erbjuder Transportbilcenter Vi hjälper dig i Göteborg. Prisförfrågan

Service M0

Oljefilter, motorolja, programuppdatering och allmän genomgång av ditt fordon. Bakaxelolja rekommenderas som tillägg

Service M1

Olje-, luft-, kupé-,bränslefilter, motorolja och allmän genomgång av ditt fordon. Bakaxelolja rekommenderas som tillägg.

Service M2

Utökad service M1 med AC- och generatorrem, glykol – och bromsvätskebyte.  Bakaxelolja inkluderad.

Byta Olja / filter

Oljebyte lastbil. Alla fabrikat. Vi är en fullvärdig auktoriserad IVECO-verkstad som utför alla förekommande service- och reparationsarbeten.

Mellan service

Med serviceintervall menas hur ofta du bör utföra service på ett fordon. Fordonsunderhåll är avgörande för fordonets livslängd och allmänna skick.

Stor service

Serva och reparera hela ditt ekipage på samma ställe. Vi hjälper dig med mycket mer än bara service och reparationer av din lastbil. 

kontroll över alla processer

IVECOs produkter, fabriker och leverantörer uppfyller de strängaste standarder avseende råmaterialkvalitet, produktionsprocesser och maximal hållbarhet i alla led från den första designen till monteringen på din IVECO.

GARANTERAD DRIFTSÄKERHET

IVECOs originaldelar har utvecklats specifikt för ditt fordon och levereras med en omfattande garanti. De genomgår de strängaste kvalitets- och uthållighetstesterna så att du kan vara säker på att de håller längre, ger optimal driftsäkerhet och driftsekonomi så länge du har din IVECO.

SNABBT UT PÅ VÄGEN IGEN

Vi har de flesta reservdelarna på lager. Om vi behöver en specialdel, kan IVECOs avancerade logistiknätverk leverera reservdelar från ett centrallager eller direkt från fabriken inom 24 timmar – med effektiv spårning hela vägen från avsändare till mottagare.