Lastbilsverkstad i Göteborg

Välkommen till din fullserviceanläggning för tunga och  lätta lastbilar i Göteborg! Vi är lastbilsverkstad för Scania, Man, Mercedes, DAF, Volvo, Renault, VW, Fiat mfl. Auktoriserad återförsäljare och serviceverkstad för IVECO i Göteborg med omnejd.

010-889 92 32 Prisförfrågan

Din lokala lastbilsverkstad i Göteborg

Ingen känner din IVECO bättre än våra servicetekniker och reservedelsspecialister, och deras mål är alltid att snabbt få ditt fordon klart så att det kan köra vidare och tjäna pengar till din verksamhet igen. Våra tjänster och produkter kan anpassas till alla enskilda IVECO-fordons körmönster, så att säkerhet, driftsäkerhet, lång livstid och låga livstidskostnader kombineras. Och du är aldrig ensam: Våra särskilda och högutbildade experter står vid din sida dygnet runt i hela Europa med omnejd.

Lastbilsservice

Läs mer

Lastbilsreparationer

Läs mer

Skadeverkstad

Läs mer

Husbilsverkstad

Läs mer

kontroll över alla processer

IVECOs produkter, fabriker och leverantörer uppfyller de strängaste standarder avseende råmaterialkvalitet, produktionsprocesser och maximal hållbarhet i alla led från den första designen till monteringen på din IVECO.

GARANTERAD DRIFTSÄKERHET

IVECOs originaldelar har utvecklats specifikt för ditt fordon och levereras med en omfattande garanti. De genomgår de strängaste kvalitets- och uthållighetstesterna så att du kan vara säker på att de håller längre, ger optimal driftsäkerhet och driftsekonomi så länge du har din IVECO.

SNABBT UT PÅ VÄGEN IGEN

Vi har de flesta reservdelarna på lager. Om vi behöver en specialdel, kan IVECOs avancerade logistiknätverk leverera reservdelar från ett centrallager eller direkt från fabriken inom 24 timmar – med effektiv spårning hela vägen från avsändare till mottagare.

EFFEKTIV HJÄLP DYGNET RUNT, ALLA DAGAR

Det stora nätverket av auktoriserade IVECO-serviceställen garanterar snabb assistans från specialutbildade tekniker med uppdaterad diagnosutrustning och nödvändiga specialverktyg. Detta även när du befinner dig långt från Sverige.

 

LÅGA DRIFTSKOSTNADER Via optimering av serviceintervaller och fina erbjudanden på originalreservdelspaket håller vi dina löpande driftkostnader nere och ser till att din bil är mer värd när det väl är dags att sälja den vidare.

Prisförfrågan verkstad