Företagsavtal / Serviceavtal

Vill du också få ett serviceavtal unikt för din vagnpark? Välkommen till din fullserviceanläggning för tunga och lätta lastbilar i Göteborg! Vi är din lastbilsverkstad för Scania, Man, Mercedes, DAF, Volvo, Renault, VW, Fiat mfl. Auktoriserad återförsäljare och serviceverkstad för IVECO i Göteborg med omnejd.

Kontakta oss

Maximera Livslängden på din IVECO

ELEMENTS är en av de viktigaste tjänsterna inom Iveco:s globala eftermarknadserbjudanden. 

En perfekt samverkan mellan service, reservdelar och nätverk finns tillgänglig för att alltid hålla ditt fordon i perfekt skick. 

Kontakta oss

DITT FÖRETAG SLUTAR ALDRIG FUNGERA FÖR

transportbilscenter FINNS ALLTID VID DIN SIDA

Genom att välja IVECO har du gjort ett kvalitetsval - för dig och din verksamhet. IVECO ger dig total sinnesfrid, med ett dedikerat nätverk av eftermarknadsstöd och över 2000 serviceställen i Europa: ett team professionella experter som arbetar dag och natt för att ge dig den hjälp du behöver, när och där du behöver den. ELEMENTS är en av de viktigaste tjänsterna inom Ivecos globala eftermarknadserbjudanden. En perfekt samverkan mellan service, reservdelar och nätverk finns tillgänglig för att alltid hålla ditt fordon i perfekt skick.

Kontakta oss

Vill du  att vi ringer upp?

Ingen känner din IVECO bättre än våra servicetekniker och reservedelsspecialister, vårt mål är alltid att snabbt få ditt fordon klart så att det kan köra vidare och tjäna pengar till din verksamhet igen. Har ni några frågor eller funderingar är ni varmt välkomna att kontakta oss genom formuläret. Vi behandlar förfrågningar dagligen och återkommer så snabbt vi kan. 

Återkopplar måndag till lördag under våra öppettider.

Ring 010 - 88 99 200