Felsökning av lastbil i GötEborg

Felsökning på tunga fordon i Göteborg. Vi underhåller och reparerar bussar och lastbilar i moderna och nya lokaler. Kontakta oss på Transportbilcenter Göteborg.

Boka tid verkstad 010 - 889 92 32

Felsökning av el och oljud lastbil

Vi servar och reparerar de flesta fabrikaten på markanden, välkommen till vår verkstad. Vi använder felkodsläsare och diagnosverktyg som är rekommenderade av fabrikatet för att på bästa sätt fastställa rätt diagnos av bilen.

Felkod

Lyser en varningslampa eller får du felkoder? Lämna in bilen till oss så ser vi till att hjälpa till att lösa problemet.

Vi släcker 2:or

Vi är en ackrediterad bilverkstad och hjälper dig släcka dina 2:or efter en besikning. Vi meddelar transportstyrelsen efter utförd service.4

Missljud

Där vi utför alla typer av mekaniska reparationer, ex: bromsservice, byta avgassystem, växellådor, kopplingsbyte etc. 

kontroll över alla processer

IVECOs produkter, fabriker och leverantörer uppfyller de strängaste standarder avseende råmaterialkvalitet, produktionsprocesser och maximal hållbarhet i alla led från den första designen till monteringen på din IVECO.

GARANTERAD DRIFTSÄKERHET

IVECOs originaldelar har utvecklats specifikt för ditt fordon och levereras med en omfattande garanti. De genomgår de strängaste kvalitets- och uthållighetstesterna så att du kan vara säker på att de håller längre, ger optimal driftsäkerhet och driftsekonomi så länge du har din IVECO.

SNABBT UT PÅ VÄGEN IGEN

Vi har de flesta reservdelarna på lager. Om vi behöver en specialdel, kan IVECOs avancerade logistiknätverk leverera reservdelar från ett centrallager eller direkt från fabriken inom 24 timmar – med effektiv spårning hela vägen från avsändare till mottagare.