Lastbilsservice - Oljeservice, Färdskrivare & Alkolås 

Välkommen till din fullserviceanläggning för tunga och  lätta lastbilar i Göteborg! Vi utför lastbilsservice på Scania, Man, Mercedes, DAF, Volvo, Renault, VW, Fiat mfl. Auktoriserad återförsäljare och serviceverkstad för IVECO i Göteborg med omnejd.

Boka tid verkstad 010 - 88 99 232

Öka livslängd och säkerhet med regelbuden service

Vi erbjuder skräddarsydda serviceavtal till din lastbil, släp och påbyggnation. De inkluderar service, reparationer, fjärravläsning och tjänster – allt för att maximera lastbilens tillgänglighet.

Oljeservice Lastbil

Vi byter och kontrollerar oljenivån i din lastbil. Kontakta oss och boka tid redan idag!

färdskrivare

Har du problem med din färdskrivare? Vi kallibrerar alla typer och ser till du har en fungerande färdskrivare

Dräger alkolås

Vi installerar och kalibrerar alkolås på era lastbilar. Vi rekommenderar alltid alkolås om ni har många bilar i maskinparken.

Läs mer

kontroll över alla processer

IVECOs produkter, fabriker och leverantörer uppfyller de strängaste standarder avseende råmaterialkvalitet, produktionsprocesser och maximal hållbarhet i alla led från den första designen till monteringen på din IVECO.

GARANTERAD DRIFTSÄKERHET

IVECOs originaldelar har utvecklats specifikt för ditt fordon och levereras med en omfattande garanti. De genomgår de strängaste kvalitets- och uthållighetstesterna så att du kan vara säker på att de håller längre, ger optimal driftsäkerhet och driftsekonomi så länge du har din IVECO.

SNABBT UT PÅ VÄGEN IGEN

Vi har de flesta reservdelarna på lager. Om vi behöver en specialdel, kan IVECOs avancerade logistiknätverk leverera reservdelar från ett centrallager eller direkt från fabriken inom 24 timmar – med effektiv spårning hela vägen från avsändare till mottagare.