Hydraulslang Lastbil i Göteborg

Byte av hydraulslang tunga fordon i Göteborg. Vi underhåller och reparerar bussar och lastbilar i moderna och nya lokaler. Kontakta oss på Transportbilcenter Göteborg.

Boka tid verkstad 010 - 889 92 32

Vi utför byte av hydraulslag med garanti

Vi servar och reparerar de flesta fabrikaten på markanden, välkommen till vår verkstad. Många funktioner på lastbilen är beroende av att hydrauliken fungerar. Vi utför byten vid slangbrott men även service i förebyggande syfte. Kontakta oss idag om du råkat ut för slangbrott eller hydraulik läckage.

kontroll över alla processer

IVECOs produkter, fabriker och leverantörer uppfyller de strängaste standarder avseende råmaterialkvalitet, produktionsprocesser och maximal hållbarhet i alla led från den första designen till monteringen på din IVECO.

GARANTERAD DRIFTSÄKERHET

IVECOs originaldelar har utvecklats specifikt för ditt fordon och levereras med en omfattande garanti. De genomgår de strängaste kvalitets- och uthållighetstesterna så att du kan vara säker på att de håller längre, ger optimal driftsäkerhet och driftsekonomi så länge du har din IVECO.

SNABBT UT PÅ VÄGEN IGEN

Vi har de flesta reservdelarna på lager. Om vi behöver en specialdel, kan IVECOs avancerade logistiknätverk leverera reservdelar från ett centrallager eller direkt från fabriken inom 24 timmar – med effektiv spårning hela vägen från avsändare till mottagare.