Lediga jobb

Är du intresserad av att jobba hos oss? Vi uppdaterar regelbundet lediga tjänster här på sidan. Vi är alltid intresserad av att få kontakt med intressanta personer - tveka inte att kontakta oss. 

Läs mer om oss

Lediga tjänster 2022 09 27

Ledig tjänst som transportbilssäljare.

Det går bra för Transportbilscentrum Göteborg AB och vi fortsätter att växa! Vi söker nu dig som vill ansluta till vårt team i Göteborg i rollen som transportbilssäljare. TRBC är specialiserade på försäljning av nyare begagnade bilar. Vi vill vara en lite annorlunda bilhandlare, som ger en fantastiskt bra guidning och kundservice i bilköpet och även finns där och hjälper till efter avslutat köp, vi gör det lilla extra för kunden helt enkelt!

Arbetsuppgifter:

 

Arbetsuppgifter:

Du kommer att fokusera både på att köpa in och att sälja transportbilar. Hos oss sköter man allt som har med bilen att göra, från inköp till försäljning. För att kunna lyckas med bilförsäljningen krävs det mycket tid, engagemang och positiv vilja.

Relationsbyggande och förhandling är återkommande delar av arbetet. Det är viktigt att alltid ge bra service och vara på gott humör även under de mest fullspäckade dagarna.

 

Vi söker dig som:
Är uthållig och har branschkännedom med erfarenhet att förhandla priser. TRBC Göteborg arbetar som ett team så vi ser gärna att du är samarbetsvillig, målmedveten och tävlingsinriktad samt jobbar för individuella och gemensamma mål. Du ska vara noggrann, lojal och ge en förstklassig service. Att köpa en bil är en stor investering så det är viktigt att du som säljare är tydlig och ärlig med vilka tjänster TRBC erbjuder.

Vi vill att detta passar in på dig:

 

 • Tidigare erfarenhet från inköp och/eller försäljning av transportbilar är meriterande
 • Du brinner för att sälja och köpa bilar samt skapa bilaffärer
 • Du är en driven person som trivs med ett högt arbetstempo
 • Du har lika lätt till skratt som för att skapa nya kontakter
 • Du har en hög arbetsmoral
 • Du är positiv och omtänksam
 • Du är flexibel och anpassningsbar och kan rycka in där det behövs
 • Du har förmågan att lyssna på kunden och sätta dig in i kundens behov
 • Du har B körkort C är önskvärt men inget krav.
   

För att kunna ge våra kunder den bästa servicen för att hitta en bil som täcker kundens behov är det bra om du som bilförsäljare kan en del om de bilar du säljer.

 

Vi erbjuder dig:
Ett härligt arbetsteam i en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. På TRBC blir du "en i gänget" och får en gedigen introduktionsutbildning och vi hjälper och coachar dig mot dina mål. Hos oss utvecklas du inom försäljning och får möjlighet att växa och lära dig mycket om bilbranschen! Det finns goda utvecklingsmöjligheter för den som har vad som krävs!

 

Ansökan:
Känner du att du vill bli en del av vårt framgångsrika team? Skicka in ditt CV och personliga brev viaformuläret nedan så fort som möjligt, dock senast den 30-10- 2023. Hör av er till Dennis Blomberg 010 88 99 201 om ni undrar över något. Urval och intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem.

 

Transportbilscenter Göteborg

Ingela Gathenhielms gata 6

421 30 Västra Frölunda

VAT-nummer: SE55930602201

ORGNR: 559306-0220

Kontakta oss

Tel: +46 10 88 99 200

E-post: kontakt

Säte: Västra Götalands län, Göteborg kommun

Öppettider

Mån – Fre: 07:15 – 18:00

Lör: 10:00 – 14:00

JOURSERVICE

+46 40 43 13 25

Service

Verkstad
Reservdelar
Kontakta oss

Vägbeskrivning

Försäljning

Försäljningsavdelning
Modeller
Kampanjer

Ledigt jobb

Copyright © – Transportbilscenter Göteborg – 2022