S-WAY

EN DRÖM FÖR DIN VERKSAMHET OCH CHAUFFÖR DYGNET RUNT

Bygg din lastbil

S-WAY

IVECO S-WAY har fått en ny förarhytt, ännu bättre bränsleekonomi, ännu mer avancerad teknik och ännu fler möjligheter till elektronisk kommunikation. Därför är den en suverän vinnarlösning som gör att din verksamhet blir ännu mer konkurrenskraftig och att både dina dagliga utgifter och de totala ägaromkostnaderna under fordonets hela livstid minskar.

IVECO S-WAY är en till hundra procent ansluten lastbil, som skapar en ny era inom flottstyrning och trivsel ombord på lastbilen. Dess avancerade anslutningsmöjligheter håller chauffören i konstant kontakt med sin flottchef, IVECOs specialistteam och distributionsnätet.

Här har du maximal effektivitet, oavsett vart resan går.

ETT BRA HEM NÄR DET ÄR LÅNGT HEM

Utöver att ha potential för att bli företagets bästa investering, har S-WAY också alla odds att bli varje chaufförs drömlastbil, eftersom den är utformad att uppfylla även de mest kräsna medarbetares behov och göra det behagligt att efterleva kör-/vilotidsbestämmelserna.

Förarhytten är rymlig och full av bekväma lösningar och avancerad teknik. Här kan varje chaufför inreda sitt personliga hem, vilket underlättar tiden hemifrån.

Läs mer på IVECOS-sida

Boka provkörning

En Daily kan så mycket mer – kontakta oss och få reda på om allt om hur den uppfyller dina behov.

 

Beställ en provkörning och upplev styrkorna!

Kontakta oss

Finansiering

Vi erbjuder finansiering vid köp av en ny eller begagnad bil! Vi samarbetar med Santander Consumerbank och Vasa finans, men har även kontakter med DNB, Nordea, Swedbank, Handelsbanken och SEB.

Läs mer om finansiering

Intresserad av en lastbil?

Vi har snabba leveranstider på nya IVECO-transportbilar. Vi kan även ha begagnade i lager! Tveka inte att kontakta oss så hittar vi med all säkerhet en transportbil som passar dig!

Ring 010 - 88 99 200
Ny kund
Kund sedan tidigare
Avtalskund
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Transportbilscenter att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.