Försäljning > IVECO Modeller > Eurocargo 4x4

EUROCARGO 4×4

EUROCARGO 4X4 – OMÖJLIG ATT STOPPA!

IVECO Eurocargo finns också med permanent fyrhjulsdrift, en bruttovikt på 11,5 och 15 ton och axelavstånd från 3 240 till 4 150 mm.

Eurocargo 4×4 levereras med daghytt eller sovhytt och är standardutrustad med kulkoppling och specialskydd för terrängkörning: Kofångare av stål, strålkastargaller, grillskydd och indragbart fotsteg till hytten. Den finns antingen med parabel fjädring eller halvelliptiska bladfjädrar och med enkel- eller dubbelhjul.

Bygg din lastbil

UPP TILL 280 HK KLARAR UTMANINGAR I ALLA TERRÄNGER

Eurocargo 4×4 finns som standard med Tector 7-dieselmotorer i effektvarianter från 220, 250 till 280 hk och 6-växlars manuell växellåda – ev. med inbyggd PTO. Du kan också få den i en version med automatisk växellåda, som gör den ännu enklare att manövrera i tät stadstrafik.

 

Drivaxlarna är utrustade med dubbel reduktion och effektiv kontroll av varje enskilt hjuls väggrepp via tre längsgående differentialer med spärr som drivs av föraren och säkrar ett solitt grepp även på byggplatser eller under förhållanden med mycket dåligt väglag. Ett elektropneumatiskt system kopplar bort låsen automatiskt när lastbilens hastighet når över 25 km/t.

 

Den imponerande styrvinkeln (40–48 grader beroende på däckmontering) säkrar manöverbarheten på även de smalaste byggplatserna mitt i staden.

Läs mer på IVECOS-sida

Boka provkörning

En Daily kan så mycket mer – kontakta oss och få reda på om allt om hur den uppfyller dina behov.

 

Beställ en provkörning och upplev styrkorna!

Kontakta oss

Finansiering

Vi erbjuder finansiering vid köp av en ny eller begagnad bil! Vi samarbetar med Santander Consumerbank och Vasa finans, men har även kontakter med DNB, Nordea, Swedbank, Handelsbanken och SEB.

Läs mer om finansiering

Intresserad av en lastbil?

Vi har snabba leveranstider på nya IVECO-transportbilar. Vi kan även ha begagnade i lager! Tveka inte att kontakta oss så hittar vi med all säkerhet en transportbil som passar dig!

Ring 010 - 88 99 200
Ny kund
Kund sedan tidigare
Avtalskund
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Transportbilscenter att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.