EUROCARGO

STADSKUNGEN SOM GÄRNA KORSAR KOMMUNGRÄNSER

Bygg din lastbil

HÖG EFFEKT – LÅG BRÄNSLEFÖRBRUKNING

Eurocargo fås med två typer av starka och ekonomiska dieselmotorer: En 4,5 liters Tector 5-diesel med fyra cylindrar och 160 eller 190 hk och en 6,7 liters Tector 7-diesel med 6 cylindrar och upp till 320 hk.

Oavsett vilken motoreffekt som dina arbetsuppgifter kräver, levererar Eurocargo maximal effekt vid minimalt varvtal, vilket sparar mycket pengar på dieselkontot.

IVECO Eurocargo är en effektiv och allsidig lastbil som är rädd om miljön och supermanövrerbar. Därför är det den perfekta lastbilen för arbete i staden och i kommunal regi. Den kan uppfylla alla behov, från utkörning av mängder av varor till sophämtning, renhållning av vägar, containertransport, biltransport, brandbilar osv., osv.

Den rymliga förarhytten är inte mer än 2,1 meter bred, och det i kombination med en styrvinkel på 52 grader och den minsta svängradien i klassen på under 11 meter (med 2 790 mm axelavstånd), gör den till en expert på att ta sig fram i trånga gränder samtidigt som den utan problem även kan ha släpet på när den kör mellan städer och landsdelar.

KAN ARBETA MITT I STADEN DAG SOM NATT

Naturgas (CNG) är det miljövänligaste bränslet du kan få. IVECO har under många år varit bäst i Europa på att leverera CNG-motorer med samma styrka som dieselmotorer, men med MYCKET mindre utsläpp.

Eurocargo Natural Power har en stark CNG-motor på 204 hk som släpper ut starkt minskade nivåer av NOx, noll bly och 95 % mindre partikelmassa jämfört med diesel. CNG-versionen har samma funktioner och lastkapacitet som dieselbilarna, men den är ännu mer på hemmaplan i större städer – den kan nämligen köra i miljözoner, och eftersom den är mycket tystgående kan den också köra nattetid (PIEK-certifierad).

Läs mer på IVECOS-sida

Boka provkörning

En Daily kan så mycket mer – kontakta oss och få reda på om allt om hur den uppfyller dina behov.

 

Beställ en provkörning och upplev styrkorna!

Kontakta oss

Finansiering

Vi erbjuder finansiering vid köp av en ny eller begagnad bil! Vi samarbetar med Santander Consumerbank och Vasa finans, men har även kontakter med DNB, Nordea, Swedbank, Handelsbanken och SEB.

Läs mer om finansiering

Intresserad av en lastbil?

Vi har snabba leveranstider på nya IVECO-transportbilar. Vi kan även ha begagnade i lager! Tveka inte att kontakta oss så hittar vi med all säkerhet en transportbil som passar dig!

Ring 010 - 88 99 200
Ny kund
Kund sedan tidigare
Avtalskund
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Transportbilscenter att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.