VOLVO Verkstad & serviceVERKSTAD

Välkommen till din moderna och nya Volvo fullserviceanläggning i Göteborg! Volvo lastbilar - verkstad och service. Din nya Volvo fullservice-verkstad i Göteborg / Högsbo. JOUR 24H 010-8899222

Prisförfrågan 010-88 99 231

Volvo serviceverkstad Göteborg

Dags att serva din Volvo? Låt oss hjälpa dig med din service eller akuta verkstadsbesök. Vi erbjuder ett transportbilcenter för din Volvo med stort fokus på kvallite och snabb åtgärd för ditt företags bästa. Vi på Transportbilscenter Göteborg hjälper dig med din lastbil i Göteborg med omnejd. Allt inom reparation och service av lastbilar. Välkommen att kontakta oss idag! Prisförfrågan

Förbokad Service

Välkommen att kontakta oss idag! Gedigen erfarenhet. Allmänna service Fullutrustad serviceverkstad. Tjänster: Bromsservice, lastbilsservice, oljeservice mm. Samt besiktning av din färdskrivare & kalibrering alkolås.

VOLVO Verkstad

Lastbilsverkstad med bromsprov, jourbil och möjligheten till att få besiktningsanmärkningar släckta. Fullutrustad verkstad. Tjänster: Lastbilsreparationer, Skåpskador, Försäkringsskador, Trailerservice.

DropIN Småfix

Lastbilsverkstad med felsökning, bromsprov, jourbil och möjligheten till att få besiktningsanmärkningar släckta. Fullutrustad verkstad. Tjänster: DropIn lastbilsverkstad, lastbilsuthyrning, hjälp vid akuta problem.

Vill du att vi ringer upp?

Vi känner din Volvo, våra servicetekniker och reservedelsspecialister har som mål att snabbt få ditt fordon klart så att det kan köra vidare och tjäna pengar till din verksamhet igen. Har ni några frågor eller funderingar är ni varmt välkomna att kontakta oss genom formuläret. Vi behandlar förfrågningar dagligen och återkommer så snabbt vi kan. 

Återkopplar måndag till lördag under våra öppettider.

Ring 010 - 88 99 200

kontroll över alla processer

Volvo's produkter, fabriker och leverantörer uppfyller de strängaste standarder avseende råmaterialkvalitet, produktionsprocesser och maximal hållbarhet i alla led från den första designen till monteringen på din Volvo.

GARANTERAD DRIFTSÄKERHET

Volvo's originaldelar har utvecklats specifikt för ditt fordon och levereras med en omfattande garanti. De genomgår de strängaste kvalitets- och uthållighetstesterna så att du kan vara säker på att de håller längre, ger optimal driftsäkerhet och driftsekonomi så länge du har din Volvo.

SNABBT UT PÅ VÄGEN IGEN

Vi har de flesta reservdelarna på lager eller snabba leveranser till vår verkstad. Om vi behöver en specialdel, kan Volvo's avancerade logistiknätverk leverera reservdelar från ett centrallager eller direkt från fabriken inom 24 timmar – med effektiv spårning hela vägen från avsändare till mottagare.