MAN Verkstad & serviceVERKSTAD

Välkommen till din moderna och nya MAN fullserviceanläggning i Göteborg! MAN lastbilar - verkstad och service. Din nya MAN fullservice-verkstad i Göteborg / Högsbo. JOUR 24H 010-8899222

Prisförfrågan 010-88 99 231

MAN serviceverkstad Göteborg

Dags att serva din MAN? Låt oss hjälpa dig med din service eller akuta verkstadsbesök. Vi erbjuder ett transportbilcenter för din MAN med stort fokus på kvallite och snabb åtgärd för ditt företags bästa. Vi på Transportbilscenter Göteborg hjälper dig med din lastbil i Göteborg med omnejd. Allt inom reparation och service av lastbilar. Välkommen att kontakta oss idag! Prisförfrågan

Förbokad Service

Välkommen att kontakta oss idag! Gedigen erfarenhet. Allmänna service Fullutrustad serviceverkstad. Tjänster: Bromsservice, lastbilsservice, oljeservice mm. Samt besiktning av din färdskrivare & kalibrering alkolås.

MAN Verkstad

Lastbilsverkstad med bromsprov, jourbil och möjligheten till att få besiktningsanmärkningar släckta. Fullutrustad verkstad. Tjänster: Lastbilsreparationer, Skåpskador, Försäkringsskador, Trailerservice.

DropIN Småfix

Lastbilsverkstad med felsökning, bromsprov, jourbil och möjligheten till att få besiktningsanmärkningar släckta. Fullutrustad verkstad. Tjänster: DropIn lastbilsverkstad, lastbilsuthyrning, hjälp vid akuta problem.

Vill du att vi ringer upp?

Vi känner din MAN, våra servicetekniker och reservedelsspecialister har som mål att snabbt få ditt fordon klart så att det kan köra vidare och tjäna pengar till din verksamhet igen. Har ni några frågor eller funderingar är ni varmt välkomna att kontakta oss genom formuläret. Vi behandlar förfrågningar dagligen och återkommer så snabbt vi kan. 

Återkopplar måndag till lördag under våra öppettider.

Ring 010 - 88 99 200

kontroll över alla processer

MAN's produkter, fabriker och leverantörer uppfyller de strängaste standarder avseende råmaterialkvalitet, produktionsprocesser och maximal hållbarhet i alla led från den första designen till monteringen på din MAN.

GARANTERAD DRIFTSÄKERHET

MAN's originaldelar har utvecklats specifikt för ditt fordon och levereras med en omfattande garanti. De genomgår de strängaste kvalitets- och uthållighetstesterna så att du kan vara säker på att de håller längre, ger optimal driftsäkerhet och driftsekonomi så länge du har din MAN.

SNABBT UT PÅ VÄGEN IGEN

Vi har de flesta reservdelarna på lager eller snabba leveranser till vår verkstad. Om vi behöver en specialdel, kan MAN's avancerade logistiknätverk leverera reservdelar från ett centrallager eller direkt från fabriken inom 24 timmar – med effektiv spårning hela vägen från avsändare till mottagare.