Transportbilsverkstad i Göteborg

Boka verkstadstid för din transportbil. Vi hjälper dig med din Fiat, Iveco, VW, Renault, Citroën, Mercedes, Ford. Välkomna.

Boka tid verkstad 010 - 88 99 232

Verkstad för transportbil i Göteborg

Vi på Transportbilscenter Göteborg är auktoriserad serviceverkstad för Iveco transportbilar. Det betyder att våra tekniker har gått Iveco's egna utbildningar, och att vi har all specialutrustning som krävs för att snabbt lokalisera och åtgärda problem. Självklart utför vi reparationer, service & felsökning på din Fiat, VW, Renault, Citroën, Mercedes eller Ford.

Verkstad Transportbil

Här får du hjälp med allt du behöver kring din transportbil, allt från bromsar till byte motor & växellåda.

Service Transportbil

Vi hjälper dig med oljeservice, basservice, mellanservice eller stor service på din transportbil.

Felsökning Transportbil

Har du problem med din transportbil. elfel, oljud eller läckage. vi har erfarna mekaniker och verktyg för snabb hjälp.

kontroll över alla processer

IVECOs produkter, fabriker och leverantörer uppfyller de strängaste standarder avseende råmaterialkvalitet, produktionsprocesser och maximal hållbarhet i alla led från den första designen till monteringen på din IVECO.

GARANTERAD DRIFTSÄKERHET

IVECOs originaldelar har utvecklats specifikt för ditt fordon och levereras med en omfattande garanti. De genomgår de strängaste kvalitets- och uthållighetstesterna så att du kan vara säker på att de håller längre, ger optimal driftsäkerhet och driftsekonomi så länge du har din IVECO.

SNABBT UT PÅ VÄGEN IGEN

Vi har de flesta reservdelarna på lager. Om vi behöver en specialdel, kan IVECOs avancerade logistiknätverk leverera reservdelar från ett centrallager eller direkt från fabriken inom 24 timmar – med effektiv spårning hela vägen från avsändare till mottagare.