Däckjour Lastbil Götreborg

Vår däckjour är öppen dygnet runt, årets alla dagar! Du ringer 010-88 99 202 och du får den snabbaste hjälpen möjligt.

Boka tid verkstad 010 - 88 99 232

Vi tar hand om dina däck året om

Kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt däck som passa just din körning. Vi har många års erfarenhet och kan ge dig råd och hjälp vid ditt köp av lastbilsdäck. Däcken har en större betydelse en man kan tro. Men rätt däck så kan du minska kilometerkostnaden, öka dragförmågan men även säkra en bra investering. Premiumdäck har alltid en bra stomme som du kan regummera och på så vis kan du återanvända däcken eller sälja dem vidare.

Byte av däck på plats

Vår däckjour är snabbt på plats och kan hjälpa dig om du fått punktering längs med vägen. 

Kvalitetsdäck

Vi säljer däck från...

Hjulinställning

Vid däckbyte eller reparation kan vi även utför en hjulinställning för att minska slitage och öka känslan.

kontroll över alla processer

IVECOs produkter, fabriker och leverantörer uppfyller de strängaste standarder avseende råmaterialkvalitet, produktionsprocesser och maximal hållbarhet i alla led från den första designen till monteringen på din IVECO.

GARANTERAD DRIFTSÄKERHET

IVECOs originaldelar har utvecklats specifikt för ditt fordon och levereras med en omfattande garanti. De genomgår de strängaste kvalitets- och uthållighetstesterna så att du kan vara säker på att de håller längre, ger optimal driftsäkerhet och driftsekonomi så länge du har din IVECO.

SNABBT UT PÅ VÄGEN IGEN

Vi har de flesta reservdelarna på lager. Om vi behöver en specialdel, kan IVECOs avancerade logistiknätverk leverera reservdelar från ett centrallager eller direkt från fabriken inom 24 timmar – med effektiv spårning hela vägen från avsändare till mottagare.