X-WAY

X-WAY KAN ALLT – BÅDE OFF- OCH ONROAD

Bygg din lastbil

X-WAY

X-WAY har segmentets högsta nyttolast och kombinerar IVECOs landsvägsbilars bränsleeffektivitet och säkerhetsteknik med de legendariska offroad-styrkorna från de mest robusta versionerna.

Framdrivningen har genomgått en komplett rekonstruering från A–Ö. Med ny elektrisk/elektronisk arkitektur, ny transmission och ny bakaxel och fjädring. Den har fått den senaste generationen av förutseende GPS-funktioner och kan proaktivt arbeta på att förbättra effektiviteten, bränsleekonomin och hållbarheten under tiden.

X-Way kan byggas så att den uppfyller dina specifika behov, och alla nya funktioner och uppgraderingar maximerar produktiviteten och räntabiliteten i din verksamhet Här kan du se några exempel på hur X-Way fungerar på hemmaplan:

PÅ LÅNGA STRÄCKORNA INOM LANDET OCH I UTLANDET

X-Way har tagits fram för långdistanskörning och är utrustad med bränslebesparande lösningar som SMART EGR, optimerad bakaxelutväxling, ekodäck och de nya tjänsterna för bränslerådgivning. Den är även utrustad med det förutseende IVECO HI-CRUISE GPS-körsystem, som minimerar förbrukningen och transporttiden genom att optimera körhastighet, växling och eco-roll.

IN OCH UT UR STÄDER

IVECO X-Way är enastående för alla kommunala arbetsuppgifter, lättare bygg- och anläggningsarbeten och distributionskörning, och kan levereras med ett brett sortiment av motorer i olika effektklasser – alla med låga utsläpp och högt vridmoment för maximal dragkraft och låg förbrukning.

På komfortsidan kan du välja mellan två välutrustade förarhytter: HI-STREET för kortare avstånd och HI-ROAD, som är en perfekt resekamrat på de medellånga turerna.

TRANSPORT AV FARLIGT GODS

När det handlar om specialuppgifter är X-Way utrustad med tekniska lösningar för viktoptimering och efterlevnad av de stränga kraven i ADR-konventionen. IVECOs HI-SCR-system ger X-way en särskild fördel: Utan aktiv regenerering och med lägre avgastemperatur är den idealisk för områden med restriktioner som t.ex. flygplatser, skepp, tunnlar, raffinaderier och bränsleterminaler.

Kontakta oss för att få reda på mer om alla dina möjligheter med den stora, starka X-Way-familjen.

Läs mer på IVECOS-sida

Boka provkörning

Kontakta oss för att få reda på mer om alla dina möjligheter med den stora, starka X-Way-familjen.

 

Beställ en provkörning och upplev styrkorna!

Kontakta oss

Finansiering

Vi erbjuder finansiering vid köp av en ny eller begagnad bil! Vi samarbetar med Santander Consumerbank och Vasa finans, men har även kontakter med DNB, Nordea, Swedbank, Handelsbanken och SEB.

Läs mer om finansiering

Intresserad av en lastbil?

Vi har snabba leveranstider på nya IVECO-transportbilar. Vi kan även ha begagnade i lager! Tveka inte att kontakta oss så hittar vi med all säkerhet en transportbil som passar dig!

Ring 010 - 88 99 200
Ny kund
Kund sedan tidigare
Avtalskund
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Transportbilscenter att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.