TRAKKER

NÄR ARBETSUPPGIFTERNA PÅMINNER OM EXTREMSPORT

Bygg din lastbil

NÄR ARBETSUPPGIFTERNA PÅMINNER OM EXTREMSPORT

Iveco Trakker är oövervinnerlig. Den klättrar över alla sorters hinder och kommer lugnt fram i även den tuffaste terrängen.

Med Trakker-programmet får du en extremt robust design, samtidigt som både prestation, ekonomi och driftssäkerhet är i toppklass.

Modellerna är konstruerad för att arbeta under alla vägförhållanden och i alla terrängtyper – från grusväg och gyttjiga byggplatser till grustag och vinterlandskap med tjäle. Den gör allt detta med oöverträffad komfort, säkerhet och produktivitet.

Bilen finns i många varianter, så du kan alltid få en Trakker som kan lösa din verksamhets uppgifter snabbt och effektivt.

Läs mer på IVECOS-sida

Boka provkörning

Kontakta oss för att få reda på mer om urstarka Trakker och alla dess möjligheter.

 

Beställ en provkörning och upplev styrkorna!

Kontakta oss

Finansiering

Vi erbjuder finansiering vid köp av en ny eller begagnad bil! Vi samarbetar med Santander Consumerbank och Vasa finans, men har även kontakter med DNB, Nordea, Swedbank, Handelsbanken och SEB.

Läs mer om finansiering

Intresserad av en lastbil?

Vi har snabba leveranstider på nya IVECO-transportbilar. Vi kan även ha begagnade i lager! Tveka inte att kontakta oss så hittar vi med all säkerhet en transportbil som passar dig!

Ring 010 - 88 99 200
Ny kund
Kund sedan tidigare
Avtalskund
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Transportbilscenter att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.