Försäljning > IVECO Modeller > Daily Chassi

IVECO DAILY CHASSIS

VÄRLDENS MEST FLEXIBLA DAILY!

Bygg din lastbil

VI SÄGER ATT DEN ÄR VÄRLDENS BÄSTA. VAD SÄGER DU?

När du väljer Daily som chassi kan du bygga den exakt efter verksamhetens behov – oavsett om du behöver ett stort tippflak, en flakbil med dubbelhytt, en biltransport, en flyttbil med stort skåp, en minidragbil eller något helt annat. Den är en av världens mest flexibla företagsbilar och är från grunden gjord för att hjälpa dig att driva din verksamhet på ett hållbart och lönsamt sätt.

 

Berätta vad du behöver så specificerar vi en IVECO Daily som uppfyller de individuella behov som din verksamhet har.

BYGGD SOM EN LASTBIL OCH STARK SOM BARA IVECO ÄR

IVECO Daily chassi är marknadens enda lätta företagsfordon som är byggt med en solid chassiram av lastbilstyp. Med tvärbalkar med en väggtjocklek på 5 mm kan den erbjuda mer än alla konkurrenter. Varje dag året runt.

Just tack vare chassiramen har du oanade möjligheter att bygga exakt den Daily som din verksamhet behöver. Och med en nyttolast på upp till 4 900 kg kan du snabbt lösa alla uppgifter, vilket är bra för ekonomin.

EN SUVERÄN ARBETSPLATS

IVECO Daily handlar om mer än effektivitet och pengar: Den ger massor av arbetsglädje, eftersom du känner att både ergonomin, komforten och körupplevelsen är på högsta nivå när du sitter bakom ratten. Skåpbilens avancerade anslutningsmöjligheter kan anpassas så att de uppfyller de individuella behov som din verksamhet har. Så om du både vill ha den mest flexibla, driftsäkra och ekonomiska arbetskraften och den bästa arbetsmiljön i vardagen kör IVECO Daily in på förstaplatsen.

HÄR ÄR NÅGRA EXEMPEL PÅ IVECO DAILYS STYRKOR:

  • Totalvikt upp till 7,2 ton
  • City brake PRO upptäcker en potentiell kollisionsrisk och bromsar automatisk in bilen.
  • Adaptive cruise control – Håller både den valda hastigheten och avståndet till framförvarande fordon – även vid långsam körning i kö.
  • Proaktiv körfältsassistans tar dig varsamt tillbaka till ditt körfält om du är på väg att lämna det.
  • Sidovindsassistans aktiverar varsamt bromsarna på den sida av fordonet som träffas av vinden.
  • Hill Descent Control håller en stabil hastighet i branta utförsbackar.
Läs mer på IVECOS-sida

Boka provkörning

En Daily kan så mycket mer – kontakta oss och få reda på om allt om hur den uppfyller dina behov.

 

Beställ en provkörning och upplev styrkorna!

Kontakta oss

Finansiering

Vi erbjuder finansiering vid köp av en ny eller begagnad bil! Vi samarbetar med Santander Consumerbank och Vasa finans, men har även kontakter med DNB, Nordea, Swedbank, Handelsbanken och SEB.

Läs mer om finansiering

Intresserad av en lastbil?

Vi har snabba leveranstider på nya IVECO-transportbilar. Vi kan även ha begagnade i lager! Tveka inte att kontakta oss så hittar vi med all säkerhet en transportbil som passar dig!

Ring 010 - 88 99 200
Ny kund
Kund sedan tidigare
Avtalskund
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Transportbilscenter att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.